Teambuilding | Lot66

Teambuilding

Onze tips

Staat het op je planning om een teamuitje te organiseren, ergens in de omgeving van Breda? Bij Lot66 kun je uitstekende terecht voor een geslaagd teamuitje waarbij je elkaar beter leert kennen, samenwerking en teambuilding stimuleert en ook nog eens een gezellig dag kan hebben. Moet er bijvoorbeeld vergaderd worden over belangrijke onderwerpen en zou je dat graag eens combineren met een leuke teambuilding activiteit om daarna lekker te gaan eten? Het kan bij Lot66 in Breda!

Onze tips voor teambuilding in Breda

Om jullie targets volgende periode te halen, is het soms nodig om alle koppen dezelfde kant op te krijgen. Je kunt bij Lot66 terecht voor verschillende leuke teambuilding activiteiten om je team dichter bij elkaar te krijgen.

Stack

Stack is een teambuildingsactiviteit bij uitstek, samenwerken is hier immers noodzakelijk! Bouw samen binnen de gestelde tijd een zo hoog mogelijke stapel van kratten. Stijgt jouw team de hoogte in of zakt het als een kaartenhuis in elkaar?

Endurance race

Tijdens de endurance rijden verschillende teams van je bedrijf tegen elkaar, iedere afdeling vertegenwoordigt een kart en met je teamgenoten wissel je elkaar af. Verslaat Sales weer de Administratie of gaat het Management er met de prijzen vandoor?

Verdedig je basis met lasergame

Speel met twee of meer teams waarbij ieder team zijn basis verdedigt en de tegenstanders zoveel mogelijk moet zien te raken. Er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk.

Escaperoom

Als er iets is waarbij je goed moet samenwerken, is het wel bij escape rooms!

 

Bij "The Casino Heist" ga je een race tegen de klok aan om op tijd de eigendomsakte te vinden, anders word je gepakt door de Maffia

Overige activiteiten

Een uitje is niet compleet zonder toffe activiteit. Je kunt bij ons het volgende reserveren:

 

 • Karten 
  Dit kan in groepen van 8 personen. Je kunt zowel losse heats boeken van 15 minuten inclusief uitleg en instructies als bijvoorbeeld een kartwedstrijd (De A1 Grand Prix of de uursrace de Endurance).
 • Lasergamen
  De laserarena kan bespeeld worden door 20 personen tegelijkertijd. In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega's uitleven. Kies je voor ieder voor zich of voor spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowlen
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Kom bowlen! Leuk voor jong en oud en kan met maximaal 32 personen tegelijk gedaan worden verspreid over 4 banen. 
 • Solex of eScooter rijden
  Liever een buitenacitiveit? Dat kan uiteraard ook. Verken de mooie omgeving op een retro solex of hippe eScooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen. Deze activiteit is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. 
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Heis jezelf en je collega's in een sumopak en vind uit wie van jullie het langste overeind kan blijven. 
 • Klimmen
  Bij Lot66 hebben we een toffe klimwand staan. Je kunt deze gebruiken om gewoon te klimmen maar ook als teambuildingsactiviteit. 
 • Escape Room
  Tijd om de onderlinge samenwerking te testen? Reserveer de escape room! Met groepen van 8 personen is de escape room te spelen in 66 minuten. Houd jouw groep de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia? Dan ontsnap je uit het spel.
 • Privébioscoop
  Graag een specifieke film zien? In onze privébioscoop is plaats voor ongeveer 20 personen. Je kunt een film uitkiezen uit ons assortiment of zelf een video aandragen.
© 2021 Lot66Lothian BV