FAQ | Lot66

FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen. Kom je er niet aan uit? Neem dan contact met ons op of bel naar 076-5439365.

 

Reserveren buiten openingstijden, kan dat?

Het is vaak mogelijk een bedrijfsfeest, uitje of borrel te plannen buiten onze openingstijden. Geef bij de reservering vooral aan wanneer je zou willen reserveren (datum en tijd), dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

 

Met hoeveel personen kunnen we bij jullie terecht?

Dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen. In principe gaan we uit van een minimum van 5 personen en een maximum van 250 personen. Geef vooral aan hoe je een bezoek voor je ziet, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

 

Hoeveel vergaderruimtes zijn er?

Bij Lot66 hebben we diverse ruimtes. Ons pand bestaat uit een grote zaal, een kleine zaal, een bioscoopzaal en een grand café. Het is mogelijk op verschillende plekken te vergaderen of bijvoorbeeld meerdere sessies te organiseren.

 

Wat is er aanwezig in de vergaderruimtes?

In onze vergaderruimtes zijn verschillende fasciliteiten aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een scherm, beamer, een pullover en tafels & stoelen. Optioneel kun je het volgende bij ons afnemen: koffie- en thee buffet, lunchbuffet of activiteiten. Alle mogelijkheden vind je hier.

 

Kan ik drank afkopen?

Drank afkopen is in principe niet mogelijk. We bieden consumptiemunten aan á €2,60 per stuk. Een rekening openen op nacalculatie is uiteraard ook mogelijk.

 

Ik heb last minute afmeldingen, wat nu?

Het is tot twee weken van te voren niet meer mogelijk het aantal personen aan te passen. Uiteraard proberen we wel met je mee te denken over een oplossing.

 

Zijn er kledingvoorschriften voor tijdens het karten?

Tijdens het karten moeten je benen beschermd zijn. Je moet dus een lange broek dragen. Heb je een korte broek? Dan krijg je van ons een overal. Het is wel heel belangrijk dat je geen open schoenen draagt.

 

Moet ik een rijbewijs hebben om te mogen solexen?

Bij het rijden op de solexen ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommer-/scootercertificaat. Tijdens het rijden gelden de Nederlandse verkeersregels. Er mag gedurende de rit geen alcohol genuttigd worden.

 

Zijn er solexroutes die ik moet volgen of mag ik dit zelf bepalen?

We hebben diverse solexroutes liggen die je door verschillende delen van de stad heen, denk aan een stukje bos en stad. Je kunt ook zelf een route uitstippelen, houd dan rekening met een tocht van maximaal 40 kilometer.

 

Zijn er nog acties en arrangementen?

Onder 'prijzen' staan verschillende acties en arrangementen genoemd. Het is ook mogelijk een bedrijfsevent op maat te ontwerpen. In het reserveringsformulier kun je aangeven wat je graag zou willen, vervolgens sturen we je een optie toe met de verschillende mogelijkheden en een prijsindicatie. Aanpassen is dan uiteraard nog mogelijk op basis van het aantal personen, je wensen en voorkeuren en de gewenste activiteiten. Laat ons vooral even weten wat je wil, dan gaan we voor je aan de slag!

© 2021 Lot66Lothian BV