Bedrijfsuitje | Lot66

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje voor jong en oud!

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Breda? Dan zit je bij Lot66 goed. Bij ons vind je ontelbare activiteiten onder één dak. Zo vind je altijd iets leuks voor iedere collega en bouw je een betere band op met je collega’s. Een potje lasergamen, bowlen of misschien wel een escape room en daarna een lekker hapje eten? Het ideale bedrijfsuitje boek je bij Lot66 in Breda!

 

Hieronder kun je meer lezen over de diverse mogelijkheden en opties. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Activiteiten

Een uitje is niet compleet zonder toffe activiteit. Je kunt bij ons het volgende reserveren:

 

 • Karten 
  Dit kan in groepen van 8 personen. Je kunt zowel losse heats boeken van 15 minuten inclusief uitleg en instructies als bijvoorbeeld een kartwedstrijd (De A1 Grand Prix of de uursrace de Endurance).
 • Lasergamen
  De laserarena kan bespeeld worden door 20 personen tegelijkertijd. In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega's uitleven. Kies je voor ieder voor zich of voor spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowlen
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Kom bowlen! Leuk voor jong en oud en kan met maximaal 32 personen tegelijk gedaan worden verspreid over 4 banen. 
 • Solex of eScooter rijden
  Liever een buitenacitiveit? Dat kan uiteraard ook. Verken de mooie omgeving op een retro solex of hippe eScooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen. Deze activiteit is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. 
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Heis jezelf en je collega's in een sumopak en vind uit wie van jullie het langste overeind kan blijven. 
 • Klimmen
  Bij Lot66 hebben we een toffe klimwand staan. Je kunt deze gebruiken om gewoon te klimmen maar ook als teambuildingsactiviteit. 
 • Escape Room
  Tijd om de onderlinge samenwerking te testen? Reserveer de escape room! Met groepen van 8 personen is de escape room te spelen in 66 minuten. Houd jouw groep de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia? Dan ontsnap je uit het spel.
 • Privébioscoop
  Graag een specifieke film zien? In onze privébioscoop is plaats voor ongeveer 20 personen. Je kunt een film uitkiezen uit ons assortiment of zelf een video aandragen.
Vergaderen

Het is mogelijk om het bedrijfsuitje te combineren met een vergadering. Lot66 heeft diverse ruimtes beschikbaar waaronder een grote zaal, kleine zaal en een grand café. Een overzicht van alle opties en arrangementen vind je hier.

Maak je uitje compleet met Food & Drinks

Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar:

 • Consumptiemunten
 • Drankjes op nacalculatie
 • Koffie- of theebuffet
 • Lunchbuffet
 • Diner: BBQ of Steengrill
Een origineel uitje

Op zoek naar een origineel personeelsuitje in Breda?

Heb je nog inspiratie nodig voor een leuk personeelsuitje, dan zit je goed op onze website. Al een keer eerder gaan bowlen en wil je nu wat anders? Of lijkt het je juist wel leuk om de strijd aan te gaan met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld ook tijdens een potje lasergamen, roboxen of sumoworstelen. Ga je eerder voor teambuilding, kies dan voor onze spannende escape room waar je vooral samen moet werken om te kunnen ontsnappen. 

Een bedrijfsuitje is niet compleet zonder lekker eten

Natuurlijk hoort lekker met zijn allen eten ook bij een bedrijfsuitje. Dat maakt Lot66 zo ideaal; bij ons kun je én gezellige activiteiten doen én lekker eten. Alles onder één dak! Kies je ervoor om gezellig te steengrillen of vindt jouw bedrijfsuitje in de zomer plaats en ga je voor een lekkere barbecue met zijn allen? Kies anders eens voor fondue of een uitgebreid buffet waar iedereen wat lekkers kan kiezen. Wat je ook wil doen; wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje geslaagd is. We denken graag met je mee zodat we samen het tofste personeelsuitje voor jouw organisatie kunnen regelen.

<NEEM CONTACT OP

© 2021 Lot66Lothian BV